img Kotipalvelu Anni ja Onni


SijainnitNokia, Suomi Tampere, Suomi
Kotisivut http://annijaonni.com
Sähköposti
Puhelinnumero 0456058877

Kotihoitopalvelut eivät ole tänään sitä mitä ne olivat ennen. Siksi tarjoammekin yksityisenä yrityksenä täydennystä julkisiin palveluihin.

Mikä onkaan mukavampaa, kuin tulla raskaan päivän jälkeen puhtaalta tuoksuvaan kotiin tai saada apua arjen askareisiin, käydä asioilla avustajan kanssa tai ulkoilla aikuisen seurassa. Kaupassa käynnin jälkeen on mahdollista istua nauttimaan ammattilaisen laittamaa kotiruokaa.

Kotipalvelun kautta onnistuu lähes mikä vain. Huolehdimme halutessasi viikkosiivouksesta, suursiivouksesta, ikkunanpesuista ja huollamme pyykkinne, vaihdamme lakanat, käymme kaupassa, laitamme ruokaa, autamme myös lemmikkien hoidossa.

Lähdemme halutessanne vaikka kanssanne ulkoilemaan tai pidämme muuten vaan seuraa lukien ääneen lehtiä ja kirjoja.

Meiltä onnistuu niin lasten kuin aikuistenkin juhlien suunnittelut, järjestelyt ja tarjottavien valmistus. "Kotirenkimme" pystyy kokoamaan huonekalut puolestanne, ripustamaan taulut, vaihtamaan sulakkeet ja tekemään pienimuotoisia asennustöitä. Myös korjaamme, maalaamme, tapetoimme tai leikkaamme ruohot, pensasaidat ja teemme lumityöt. Missä ikinä Sinä tai Läheisesi apua tarvitsettekin, ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Omassa tai omaisen verotuksessa kannattaa hyödyntää kotitalousvähennys.

Palvelut


Näytetään 1-8 kaikkiaan 8 tuloksesta.
Palvelu
img Asiointi- ja kauppa-apu
img Kodinhoito
img Lemmikkieläinten ulkoilutus
img Puutarhan kunnossapitotyöt
img Remontointi
img Ruoanvalmistus
img Seuraa ja huolenpitoa
img Ulkoilutus